Žuvies sriuba su daržovėmis
20-40 min. 4 porcijos Paprastas


- 1 kg įvairios žuvies ir jūros gėrybių mišinio sriubai;
- 750 ml natūralaus skysto Gallina Blanca daržovių sultinio;
- 200g vyšninių pomirodų;
- 1 česnako skiltelė;
- 1 geltona paprika;
- 1 saliero stiebas;
- 1 svogūnas;
- Alyvuogių aliejaus kepimui;
- Druska, pipirai.
|
 |
|
Supjaustyti daržoves: paprikas - juostelėmis, salierą – griežinėliais, svogūną – smulkiais kubeliais.
|
|
|
|
 |
|
Žuvies ir jūros gėrybių rinkinį nuplauti vandeniu ir pašalinti nevalgomas dalis (jei produktai nevalyti). Pasmulkinti mažesniai gabaliukais.
|
|
|
|
 |
|
Daržoves pakepinti alyvuogių aliejuje.
|
|
|
|
 |
|
Sudėti žuvies ir jūros gėrybių rinkinį, supilti skystą sultinį ir virti, kol ingredientai bus beveik išvirę. Tada sudėti nuluptus ir susmulkintus pomidorus, pagardinti pipirais.
|
|
|
|
 |
|
Patiekti su skrudinta balta duona.
|
|