Žirnių sriuba su šonine ir tirštu užpilu
20 minučių 2-3 porcijos Paprastas


- 1 pakelis „Gallina Blanca“ žirnių sriubos
- 2 riekelės juodos „Borodino“ duonos, kiekviena po 1,5 cm storio
- 1 didelė galvutė raudonojo svogūno
- augalinis aliejus kepimui
|
 |
|
Paruoškite užpilą. Nupjaukite duonos plutą, minkštimą smulkiai sutrupinkite. Nulupkite ir susmulkinkite svogūnus. Troškintuve įkaitinkite aliejų ir 7 minutes pakepinkite svogūną. Suberkite duonos trupinius ir kartkartėmis pamaišydami kepkite dar 5 minutes. Nuimkite nuo ugnies. |
|
|
|
 |
|
Paruoškite žirnių sriubą „Gallina Blanca“. Išpilstykite į lėkštes, padalykite duonos užpilą. |
|