Mėsos sriuba su makaronais ir morkų traškučiais
20 minučių 2-3 porcijos Paprastas
 
 |
|
Paruoškite morkų traškučius. Morkas nuvalykite ir supjaustykite labai plonais skritulėliais. Jeigu yra galimybė, geriausia tai atlikti pjaustykle. |
|
|
|
 |
|
Troškintuve labai įkaitinkite augalinį aliejų. Porcijomis kepkite morkų skritulėlius, kol jie taps traškūs, ir, jeigu reikia, įpilkite dar aliejaus. Sudėkite ant popierinių servetėlių, kad nutekėtų aliejaus perteklius. Pabarstykite druska. |
|
|
|
 |
|
Paruoškite mėsos sriubą su makaronais „Gallina Blanca“. Išpilstykite į lėkštes, į kiekvieną įdėję po kalnelį morkų traškučių. |
|